Spread the love

Er zullen momenten in het leven zijn waarin je je voertuig snel moet verkopen, zoals door een scheiding gaan, uit de staat stappen of een aantal snelle contante betalingen van crediteuren moeten ophalen. Een auto verkopen onder normale omstandigheden is een uitdaging, maar proberen dit in een haast te doen kan ronduit stressvol zijn. Als u snel een voertuig verkoopt, wordt u mogelijk gedwongen minder te accepteren dan uw vraagprijs en kan het langer duren dan u wilt. Om te beginnen, moet je de eerlijke marktwaarde vinden met behulp van een site zoals Kelly Blue Book.

Verkoop het aan een dealer

Een dealer koopt uw ​​gebruikte voertuig onder de juiste voorwaarden. Breng het naar een paar in de buurt en vraag de gebruikte automanagers om een ​​beoordeling. Focus op dealers die uw merk voeren, bijvoorbeeld Ford of Chevy. Als ze op de markt zijn voor wat je hebt, betalen ze je ter plaatse en voltooien ze ook het papierwerk.

Verkoop het zelf tegen een gereduceerde prijs

Optie twee is het disconteren van de prijs onder de marktwaarde en deze zelf verkopen. De beste manier om dit te doen is om het online te plaatsen op sites, bijvoorbeeld de auto snel online verkopen via Kentekencheck.nu. Om te beginnen, maak een lijst van uw voertuig door de instructies van de site te volgen en zorg ervoor dat u het onder de marktwaarde waardeert. Maar het zal een klap zijn als je een auto als deze verkoopt, en vooral als er niet veel vraag naar is … zelfs voor een spotprijs in de kelder.

Verkoop het privé aan een vriend

Een andere snelle manier voor het verkopen auto particulier is dit doen aan een vertrouwde vriend die misschien een tijdje op je auto heeft gelet. De transactie zou u dicht bij de werkelijke marktwaarde moeten brengen, maar dat is natuurlijk niet vanzelfsprekend. In dit scenario is vrijwel geen reclame nodig, vooral als uw vriend het voertuig al kent. Je hoeft het misschien niet eens op te ruimen, maar je moet een monteur erover laten gaan uit respect voor je vriend.

Verkoop het aan een auto-inkoopdienst

Een andere strategie om te gebruiken is het lossen via een auto-inkoopdienst. Carmax is een aankoopservice met echte kavels, dus als er een in de buurt is die gewoon binnenrijdt, zullen ze uw auto inspecteren en u een aanbieding doen. Dan heb je de moeder- en poppartijen die in de stad borden plaatsen met slogans als: “We betalen de hoogste dollar voor gebruikte auto’s”.

Minpunten: te beginnen met de online aankoopdiensten, moet u foto’s van uw auto maken, die met een voertuigbeschrijving op de site plaatsen, de verkoopadministratie regelen en de levering regelen. Het voertuig moet ook worden schoongemaakt en geïnspecteerd voordat de verkoop definitief is. Wat betreft de services voor het kopen van moeder en pop, als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook. Hun belangrijkste nadelen zijn dat ze je qua prijs onderbieden en dat die bedrijven erg kieskeurig zijn over de auto’s die ze kopen.


Spread the love